Sound
Mixtapes, Radio / Live sets
Equipment
Sound and light
Skills
Skills
Genres: 
Pop, Dance, EDM
Microphone: 
No
Wedding

Allround promomix

Bij een set van DJ Dennis word je verrast door een mix van populaire en energieke muziek. Zijn draaistijl is toegankelijk en gezellig. Binnen alle mogelijke genres weet hij precies de juiste hits eruit te kiezen die op dat moment het publiek enthousiast maken. Van classics uit de jaren ’80 en ’90 tot de laatste hitparademuziek.Dennis zelf vindt zijn avond pas geslaagd als hij een volle dansvloer heeft gecreëerd en de aanwezige gasten de volgende dag terugkijken met een brede glimlach op het gezicht en spierpijn in de benen van het dansen.

Opdrachtgevers die van tevoren specifieke ideeën hebben over de soort muziek worden door deze DJ op hun wenken bediend. Tijdens de avond zelf laat hij zijn platenkeuze volledig afhangen van de sfeer op een avond, de reacties van het publiek en de wensen van de opdrachtgever.

Dennis kan tevens de complete Drive-in Show (geluid en lichttechniek) verzorgen op iedere gewenste locatie, indien gewenst met diverse uitbreidingsmogelijkheden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld live artiesten (o.a. saxofonist, percussionist) en/of een verlichte dansvloer.
Dennis is proficient in these genres:
Pop, Dance, EDM, Pop Rock, Dance Classics, Disco
He is specialised in the following themes:
Dennis speaks the following languages:
Dutch ( Nederlands, Vlaams ), English ( English )
He does not use a microphone during gigs
He can play up to 5 hours in one stretch.
 
 
 
 
Check availability
0