Photos
Live performances
Showreel
Live performances
Skills
Skills
Genres: 
Dance, Tech House, Carnaval Brabant
Microphone: 
Yes
Hospitality/Nightclub
Hospitality/Nightclub
DJ Bart is - zoals men in het circuit zegt- de Nummer 1 Entertainment DJ van Nederland. Bart heeft ruimschoots zijn sporen verdiend in het party DJ circuit van Nederland. Maar ook in Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Curaçao is hij een graag geziene gast. Op jonge leeftijd wist Bart al dat zijn leven in het teken zou staan van muziek. Zijn verrassende platenkeuze en opzwepende shouts door de microfoon zijn kenmerkend voor dit multi-talent. Alle muziekstromen komen terug in zijn spetterende mixen. Muziek is zijn passie. Een passie die door het publiek wordt gevoeld en overgenomen, Hij is ook niet bang van de microfoon waardoor je zomaar in eens een zanger voor je hebt staan in plaats van een dj. Hij is de nummer 1 allround entertainment DJ van Nederland hij nam deel aan diverse verkiezingen en wedstrijden waar hij in de top 3 eindigde en won zelfs diverse prijzen als beste allround party DJ van Nederland in verschillende categorieën. Zo is hij in 2007 in de Baja Beach Club te Rotterdam unaniem gekozen tot de beste DJ/entertainer van Nederland. Eerder al, in 2006, werd Bart al uitgeroepen tot de Beste Party DJ van Nederland en in 2013, 2014 én 2018 is hij uitgeroepen door het publiek tot populairste allround party dj van Nederland!

DJ Bart: “Het is fantastisch dat je door het Nederlandse publiek deze waardering krijgt, een kroon op het werk wat ik met zoveel plezier en passie doe.”
Afgelopen jaren trad DJ Bart onder andere op de volgende plaatsen op: Go Apresski in Ahoy, Dutch Valley, intents festival en verder is Bart wekelijks te vinden in de leukste horecazaken van Nederland.
Bruiloft, bedrijfsevenement, cafe, discotheek of poolparty??? Voor deze allround alleskunner is niets te gek!
Bart is proficient in these genres:
Dance, Tech House, Carnaval Brabant, Dutch Language, Deep House, Nu Disco, Pop
Bart speaks the following languages:
Dutch ( Nederlands, Vlaams )
He has experience using the microphone for presentations.
He can play up to 6 hours in one stretch.
2018 Winner 'Most Popular DJ by public vote'
2018 Winner "Most Popular DJ by public vote"
more info
2014 Winner 'Most Popular DJ by public vote'
2014 Winner "Most Popular DJ by public vote"
more info
 
 
 
 
Check availability
0