DJ - Bas Bosman - Cover photo - 376473395628 - DJ Match
 

Bas Bosman

 

Geboren in 1978 en nog geen 15 jaar later draaide hij al op diverse plekken in Groningen.

Dit bleef natuurlijk niet onopgemerkt en hij kwam in contact met het plaatselijke Uitgaanscentrum 538 in Uithuizen waar hij in mei 2006 na 6 jaar afscheid nam om zich nog meer te richten op zijn werk als freelance dj. Daardoor is hij tegenwoordig te vinden door heel Nederland in verschillende zaken, van feestcafé tot discotheek van klein tot heel groot.

DJBas is een DJ van de nieuwe generatie. Met een mix van vrijwel alle gangbare muziekstijlen zoals feestmuziek, house, r&b, Nederlandstalig, dance classics en meer zorgt hij er voor dat ieder zijn favoriete plaat en of muziek genre aanbod komt.

Naast het draaien van muziek zweept hij het publiek verder op en creëert hij meer interactie met het publiek door middel van een enthousiaste microfoon babbel. Dit alles met als doel om er altijd een KnalFeest van te maken.

Dat hij een gewaardeerde dj is blijkt wel uit de nominaties voor opkomende party-DJ 2009, 2010, 2011 en populairste party-DJ 2012, 2013 en 2014!
Vandaag de dag probeert DJBas in de meest ruime zin van het woord met muziek bezig te zijn.

Zo heeft hij samen met Rene Karst en DJ Michiel een remix van de hitsingle "Supergave tijd" geproduceerd, produceerde hij diverse danceproducties waaronder “Distortion” en verleende hij verder zijn medewerking aan diverse andere producties en remixes waaronder de party versie van “Gras van het Noorderplantsoen” van Ralph Poelman.

DJBas heeft inmiddels veel ervaring opgedaan in verschillende feestcafés, discotheken, schoolfeesten en evenementen door heel Nederland, en is door zijn brede muziekkennis en zijn ruime ervaring inzetbaar voor diverse concepten.

 
Experienced in themes
Club / Pub
Festival
 
Photos
 
Skills
 
Reviews